Stiže zima! Bacači snijega


Dolaskom zime počinje se razmišljati o odabiru pravoga stroja za čišćenje snijega, i s time dolazite do mnogobrojnih problema; Koji stroj odabrati? Koje jačine stroj treba biti? Koliku širinu  čišćenja treba imati? Eh tu vam možemo pomoći prilikom kupovine novoga stroja.

Poželjne karakteristike

  • Čvrsto kućište konstrukcije 
  • Kvalitetan motor za rad na niskim temperaturama
  • Profesionalne izvedbe ( za komercijalne korisnike ) pogonsko vratilo za izbačaj snijega sa zaštitnim osiguračima.
  • Osigurani rezervni dijelovi za stroj u roku par dana. 

Svaki bacač snijega ima svoje mogućnosti i proizvedeni su za povremene korisnike, profesionalne korisnike te komercijalne korisnike sa puno sati rada. Svaki bacač snijega koji možete naći u našem katalogu ima drugačije mogućnosti i opcije s toga trebali bi znati koliko snijega godišnje padne te koliko planirate i sa kojom brzinom očistiti. 

Bacači snijega do 5,5 Ks i širine do 61 cm predstavljaju amatersku seriju strojeva te nije to ništa bez vrijedno. Ti strojevi proizvedeni su za male do srednje padaline snijega cca 20-30 cm za učinkovito čišćenje. S njima treba više vremena za čišćenje nego sa duplo snažnijim čistačima. 

Bacači snijega do 8 Ks i širine do 66 cm predstavljaju profesionalnu seriju strojeva sa većim kotačima 16" čvršćim kućištem stroja te zadovoljavajuće širine od 66 cm. Takvi bacači snijega imaju najveću primjenu u domaćinstvima i pokazali su se kao izvrsni strojevi. 

Bacači snijega preko 8 Ks i Širine preko 70 cm serije su komercijalnih korisnika kao komunalnih poduzeća i sli. Takvi strojevi su napravljeni za velike količine snijega te za velike površine čišćenja sa lako izmjenjivim dijelovima kao što su pogonske sajle te pogonski remeni za pogon te pogon vratila za izbačaj snijega. 

Isto tako svaki bacač snijega ima neke od svoji patentiranih sustava koje ne može imati nijedan drugi.


                  

          Sustav blokade kotača               Klizači za odrečivanje visine čišćenja                                    Grijanje ručke

                                        

Daljinsko podešavanje          Sustav čišćenja 3X sa sistemom uvlačenjem snijega                      Elektro start

 

Sistem za povrat ne izbačenog snijega 

Sa punim povjerenjem možete nam se obratiti u naše poslovnice i najlakše provjeriti kvalitetu proizvoda!

Broj pregleda: 2087